Over

Wij zijn Tijd van de Wolf

We maken voorstellingen die rammelen aan de ratio. 

Vanuit de spanning tussen kindertijd en volwassenheid onderzoeken we existentiële dilemma’s. Wat maakt ons mens? Hoe moet je leven? En wat als dat niet lukt? Op zoek naar antwoorden creëren we werelden waarin de grens tussen waan en werkelijkheid vervaagt. Toekijken is op eigen risico, wegkijken is gevaarlijker

De tijd van de wolf is de donkerste periode van het jaar waarin op de komst van het licht wordt gewacht. In ons werk laten we licht schijnen op soms duistere onderwerpen. We spelen met het (on)voorstelbare en het mystieke. Wat gebeurt er als de grens tussen waan en werkelijkheid vervaagt? Wat is echt, wat is niet echt en wie bepaalt dat eigenlijk? We staan open voor meerdere werkelijkheden en dimensies. Het is niet erg is als je het niet weet. Wij weten het ook niet.

Team
Alexandra Broeder

Wat me inspireert is om ieder project open te staan voor de vorm die zich aandient.

Roald van Oosten

Van catchy songs tot breed uitgesponnen, filmische composities, mijn muziek is altijd mysterieus en doordrenkt van melancholie.

Sacha Zwiers

Ik werk zeer  intuïtief; het zijn de handen die denken, niet het hoofd.

Portret Tamara Roos
Tamara Roos

Tijd van de Wolf laat je op een nieuwe manier naar de wereld om je heen kijken. Dat is voor mij ook de kracht van verbeelding en wat mij beweegt in mijn werk.

Berthe Spoelstra

Dramaturg

Nikita Oldert

Productie

Leonie Dijkstra

Communicatie en PR

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Samenwerkingen

Ons werk komt voort uit samenwerkingen met theaters en andere domeinen zoals GGZ-instellingen (Levvel, Het Huis ) de museale wereld (Museum van de Geest) en de wetenschap die onze methodologie gebruiken als voorbeeld voor transitie in de zorg. Rondom onze projecten organiseren we context-programma’s, waarin jongeren (ervaringsdeskundigen), professionals (uit de GGZ), kunstenaars en wetenschappers een podium krijgen.